tiistai 28. elokuuta 2012

Piste

Sain siis reilu viikko sitten tietää, ettei raskaus jatkua alkua pidemmälle. Raskaustestien viivat haalenivat ja hcg oli liian alhainen. Lääkärin ohjeen mukaan jäin odottelemaan tyhjennysvuotoa ja tänään, piinaavien päivien jälkeen se vihdoin alkoi. Minusta tuntui, että ennen vuodon alkamista en voi päästä tästä asiasta yli.

Nyt tunnen olevani taas jotakuinkin oma itseni, tosin yhtä kokemusta kasvaneempi. Elämä osoitti taas epävarmuutensa. viikossa minäkin, kyyninen pessimisti, ehdin suunnitella tulevaa vaikka miten, vaan kuinkans sitten kävikään...Päivää ennen tuomion kuulemista ehdin myös ajatella, kuinka haurasta kaikki on. Alkio olisi silloin ollut vain hiekanjyvän kokoinen. Ja mitä kaikkea yhdelle hiekanjyvälle voikaan tässä maailmassa sattua!

Nyt pidämme kuukauden hoitotauon. Se ei ehkä olisi ollut välttämätöntä, mutta tunnen, että kehoni ja mieleni tarvitsevat sitä. Positiivista tässä kaikessa kurjuudessa oli se, että kehossani todella tapahtui jotain. Joku yritti aloittaa elämän, mutta hänen vuoronsa ei ollut vielä. Se vuoro tulee vielä. En luovuta.

Näiden sanojen myötä siirryn blogitauolle ainakin kuukaudeksi. Tsemppiä muille projektilaisille!

1 kommentti: